Wat je moet weten voor je naar NEX22 komt!

Het is bijna zo ver: het Nationaal Export Event vindt volgende week plaats, op woensdag 12 oktober in Nieuwegein! Ben jij er klaar voor? In dit artikel geven wij je handige tips en alle informatie die je nodig hebt voor je naar NEX22 komt.

Aanmelden en je persoonlijke programma samenstellen

Heb jij je nog niet aangemeld? Doe dit dan nog snel via het aanmeldformulier. Deelname is gratis. Direct nadat je je hebt aangemeld, krijg je ook toegang tot ons online platform. Daarin stel je jouw persoonlijke programma samen, door je in te schrijven voor inspiratiesessies en een-op-een-gesprekken.

Heb jij al een exportplan klaar liggen, maar heb je nog specifieke vragen? Of een andere interessante vraag die je graag een-op-een wilt bespreken? Plan dan een (of meer) een-op-een-gesprek(ken) in met (een van de) managers van onze wereldwijde ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices (NBSO’s)! Krijg handige tips en waardevol advies tijdens een gesprek van circa 20 minuten. Je kunt in totaal 4 gesprekken inplannen.

Ook het inplannen van inspiratiesessies verloopt via het online platform. Deze vinden in twee rondes plaats. Zie het programma voor ons sessie-aanbod. Sommige sessies en experts zitten al (bijna) vol, wacht dus niet te lang!

Waar en wanneer vindt NEX22 plaats?

Het Nationaal Export Event vindt plaats op donderdag 12 oktober. Je wordt vanaf 12 uur verwacht in De Woonindustrie in Nieuwegein. Het inhoudelijke programma start om 13 uur en duurt tot 17 uur, waarna er tijd is om te borrelen & netwerken. Voor informatie over de route, bekijk onze praktische informatie!

Wat kun je naast het plenaire programma verwachten op NEX22?

Naast een mooi plenair programma, is er zogezegd tijd om interessante sessies bij te wonen en een-op-een-gesprekken te voeren. Het Nationaal Export Event heeft bovendien de eer om de prijsuitreiking van het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) te hosten! Tijdens NEX22 worden de 10 winnaars bekend gemaakt. Lees meer informatie over de prijsuitreiking.

Daarnaast krijg je bij NEX22 volop de mogelijkheid om te netwerken. Vanaf 14:30 uur opent het Netwerkplein. Ontmoet en praat daar met andere ondernemers en experts van onze partners, te weten de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), evofenedex, ING, het Oranje Handelsmissiefonds en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Vanaf 17 uur is er tijd om verder te netwerken bij de borrel.

Blijf op de hoogte van NEX!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het Nationaal Export Event? Houd de Nieuws-sectie van onze website in de gaten en volg ons op Twitter, Instagram en LinkedIn.