NEX22: Kom naar de OHMF-uitreiking op het Nationaal Export Event!

“And the winner is…” Het Nationaal Export Event heeft de eer om de uitreiking van het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) te hosten. Tijdens NEX22, op 12 oktober in Nieuwegein, worden de 10 winnaars van het OHMF 2022 bekend gemaakt!

Ondersteuning vanuit het OHMF

In het OHMF bundelen RVO, het ministerie van Buitenlandse Zaken, UPS, evofenedex, EY en Language Institute Regina Coeli hun krachten in de ondersteuning van ondernemers bij het opbouwen van een internationaal netwerk. Bedrijven die zich aanmelden maken kans op een jaar lang ondersteuning bij hun internationale activiteiten.

De OHMF-winnaars gaan onder andere mee op handelsmissie en breiden hun internationale netwerk uit. Doel van deze ondersteuning is voet aan de grond te krijgen in het buitenland. Jaarlijks komen 10 bedrijven hiervoor in aanmerking.

Wil jij volgend jaar kans maken op ondersteuning vanuit het Oranje Handelsmissiefonds? Bekijk de OHMF-website voor meer informatie!

Blijf op de hoogte van NEX!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het Nationaal Export Event? Houd de Nieuws-sectie van onze website in de gaten en volg ons op Twitter, Instagram en LinkedIn.