Waarom je bij NEX23 moet zijn? We geven je 4 redenen!

Op 1 november 2023 is het zover. De 13de editie van het Nationaal Export Event zal plaatsvinden in Nieuwegein. Ben jij ook van de partij? We geven je 4 redenen waarom je NEX23 niet mag missen! Wat kun je verwachten van het Nationaal Export Event 2023? Lees verder.

Future-Proof Exporteren

Het Nationaal Export Event staat dit jaar in het teken van future-proof exporteren. NEX23 bereidt je voor op de toekomst van exporteren. Hoe ga je als exportprofessional om met onderwerpen als de energietransitie, schaarste, geopolitieke en technologische ontwikkelen? Flexibilieit, wendbaarheid en veerkracht zijn daarbij sleutelingrediënten.

4 redenen om naar NEX23 te komen

Ben jij een ervaren exporteur, exportprofessional of business development manager? Dan is het Nationaal Export Event dé place to be voor jou. Waarom? We geven je 4 redenen:

1. Future-proof exporteren. Hoe doe je dat? Leer van professionals tijdens de plenaire sessie

NEX23 wordt afgetrapt met een interessant plenaire programma over toekomstbestendig exporteren. Inspirerende ondernemers praten je bij over hun aanpak om toekomstbestendig te exporteren. Bert Colijn, Senior Econoom bij ING, vertelt over de actuele stand van zaken in de wereldhandel. Is er inmiddels sprake van deglobalisering of richten bedrijven supply chains nu anders in?

2. Pak je kans en ga in gesprek met managers van ambassades, consulaten-generaal en NBSO’s over jouw exportplannen

Heb jij een exportplan klaarliggen, maar heb je nog specifieke vragen over het exportland? Of heb je nog twijfels? Bespreek het in een 1-op-1 gesprek met een manager van een ambassade, consulaat-generaal of NBSO naar keuze. Ze geven je graag handige tips en adviezen mee in een gesprek van 20 minuten. Je kunt je voorafgaand aan NEX23 registreren voor een 1-op-1 gesprek.

3. Leer over exporteren tijdens interessante workshops

We geven je graag al een tipje van de sluier… Tijdens NEX23 kun je deelnemen aan een aantal interessante workshops. Ben jij benieuwd naar de 25 do’s & don’ts voor internationaal betalingsverkeer en financiering? Of wil jij meer weten over hoe je toekomstbestendig onderneemt volgens duurzaamheidsrichtlijnen en -eisen? Dit zijn enkele voorbeelden van workshops waar je deel aan kunt nemen. Snel volgt meer informatie over het gehele programma!

4. Breid je netwerk uit tijdens de netwerkborrel

Aan het eind van de dag is er natuurlijk de mogelijkheid om te netwerken tijdens de netwerkborrel. Onder het genot van een hapje en een drankje klets je bij met mede-exporteurs en professionals en experts van ambassades, consulaten-generaal, NBSO’s en de partners van NEX.

Op de hoogte blijven van NEX23

Wil jij op de hoogte blijven van het nieuws rondom het Nationaal Export Event 2023? Blijf op de hoogte door je e-mail achter te laten op de homepage van onze site. Volg ons ook op Twitter, Instagram en LinkedIn. Aanmelden voor NEX23 kan vanaf 12 september!