Stel zelf je op maat gemaakte programma samen voor NEX23

De registratie voor het Nationaal Export Event 2023 is inmiddels geopend. Dat betekent ook dat je nu je eigen op maat gemaakte programma kunt gaan samenstellen. Waar kun je uit kiezen? En hoe doe je dat? We leggen het je uit in dit artikel!

Het NEX online platform

Heb je je nog niet aangemeld voor NEX23? Doe dat dan nu via het aanmeldformulier. Direct nadat je je hebt geregistreerd krijg je toegang tot het online platform. Op dit platform kun jij je eigen programma samenstellen. Zo kun je je onder andere registreren voor interessante workshops. Benieuwd naar de opties? Bekijk het programma.

1-op-1-gesprekken van 20 minuten

Verder kun je je ook aanmelden voor een of meer 1-op-1-gesprekken van 20 minuten. Tijdens zo’n gesprek bespreek je jouw plannen, vragen en twijfels rondom export naar een specifiek land. Je kunt kiezen voor een gesprek met een manager van een ambassade, consulaat-generaal of een NBSO. Ook kun je in gesprek met een expert van RVO, evofenedex of ING.

Bereid je goed voor

Bereid je goed voor op het gesprek door van tevoren te bedenken wat je wilt weten. Zo kun je direct na het event verder aan de slag. Wacht niet te lang met het inplannen van je gesprek(ken), want vol is vol. In totaal kun je in twee rondes 6 gesprekken inplannen, op dezelfde tijdstippen als waarop de workshops plaatsvinden.

Hoe werkt het platform?

Direct na je registratie voor NEX, ontvang je informatie over dit platform. Nadat je hierop bent ingelogd, kun je eenvoudig 1-op-1-gesprekken en workshops inplannen. Bekijk op de NEX-website een korte uitleg over de werking van het platform.

Blijf op de hoogte van NEX23!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het Nationaal Export Event? Houd dan de Nieuws-sectie van onze website in de gaten en volg ons op Twitter, Instagram en LinkedIn.