Online platform

Afspraken maken tijdens NEX23

Op 1 november ontmoeten we elkaar tijdens het Nationaal Export Event 2023. Zodra je je registreert, krijg je direct toegang tot het online platform van NEX23. Op dit platform stel je je persoonlijke programma samen:

 

 • Je plant gemakkelijk afspraken in met managers van onze ambassades, consulaten-generaal en National Business Support Offices (NBSO’s) in de belangrijkste exportmarkten. Maar ook met experts van RVO, evofenedex en ING.
 • Verder schrijf je je op het online platform ook in voor jouw favoriete workshops. Bekijk het programma.
Afspraken maken

De eerste stap

De eerste stap is je registreren voor jouw bezoek aan NEX23. In de bevestigingsmail ontvang je de link naar het online platform met jouw persoonlijke inloggegevens. Ook vind je de link hieronder.

Toegang tot het online platform

Je hebt na registratie toegang tot het online platform. Hier kun je afspraken inplannen en een persoonlijke agenda samenstellen. Registreer je voor je favoriete workshops.

Afspraken inplannen

 1. Selecteer jouw exportland in de lijst en ontdek welke experts van dat land aanwezig zijn.
 2. Selecteer de tijd uit die jou het best uitkomt.
 3. Voeg een persoonlijk bericht toe met alvast je vraag. Hiermee wordt de kans groter dat jouw verzoek door de expert wordt geaccepteerd.
 4. Zijn er geen beschikbare tijdsloten meer over? Dan is de expert helaas volgeboekt. Wel kun je interesse in de expert tonen en alsnog een bericht sturen. Wellicht kan een collega je verder helpen.
 5. Check in de aanloop naar NEX regelmatig het online platform op nieuwe landenexperts die hun profiel hebben toegevoegd. Dan kun je daar ook een afspraak mee inplannen.
Afspraken inplannen

Persoonlijke agenda samenstellen

 1. Klik op het programma links in het menu.
 2. Bekijk welke workshops jou interessant lijken en selecteer ’toevoegen aan mijn agenda’ om je in te schrijven voor de workshop.
 3. Wil je de workshop ook in je persoonlijke agenda noteren? Selecteer dan de optie ‘verstuur naar kalender’. Daarmee wordt de afspraak ook in je Outlook, Apple of Google agenda overgenomen.
Evenementenagenda

Tips voor het platform

 1. Zorg dat je profiel zo compleet mogelijk is. Hoe meer informatie je deelt, hoe groter de kans dat een expert jouw verzoek voor een afspraak accepteert. Vergeet ook niet om een foto te uploaden. Je doet dit rechtsboven in het platform onder ‘mijn profiel’.
 2. Onder ‘mijn agenda’ vind je jouw persoonlijke agenda tijdens NEX23. Hier vind je alle workshops en geaccepteerde afspraken terug.

Mocht je een andere vraag hebben, gebruik dan de supportknop in het online platform om ons een bericht te sturen.