Schrijf je in voor een 1-op-1-gesprek op NEX23!

Het Nationaal Export Event biedt naast alle presentaties, sessies en interessante discussies exporteurs ook de mogelijkheid om te sparren met managers van onze wereldwijde ambassades, NBSO’s of experts van ING, evofenedex of RVO.

Heb jij een bepaalde afzetmarkt op het oog, maar heb je nog twijfels of vragen met betrekking tot jouw bedrijf? Bespreek het tijdens een 1-op-1-gesprek op NEX23! Je krijgt 20 minuten de tijd om al jouw vragen te stellen en twijfels te bespreken met een expert.

Wat bespreek je tijdens het 1-op-1-gesprek?

Heb je al een exportplan klaar liggen, maar heb je nog concrete vragen over de haalbaarheid of ondersteuning die het buitenlandnetwerk daarbij kan bieden? Of denk je te weten wat jouw volgende exportmarkt wordt, maar wil je sparren over de kansen die dit land biedt? Bereid je goed voor op het gesprek door van tevoren te bedenken wat je wilt weten. Zo kun je direct na het event verder aan de slag met jouw plan.

Welke landen zijn aanwezig?

Tijdens NEX23 heb je de mogelijkheid om afspraken in te plannen met een expert van ING, evofenedex of RVO. Maar ook met managers van het Nederlandse buitenlandnetwerk uit 38 landen en diverse continenten en regio’s. Welke dat zijn, vind je hieronder.

Hoe maak je een afspraak?

Via het online netwerkplatform maak je gemakkelijk je afspraken. Direct na je registratie voor NEX, ontvang je informatie over dit platform. Nadat je hierop bent ingelogd, kun je eenvoudig sessies en 1-op-1-gesprekken inplannen. Bekijk de instructie voor het platform.

Blijf op de hoogte van NEX23!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het Nationaal Export Event? Houd de nieuws-sectie van onze website in de gaten en volg ons op Twitter, Instagram en LinkedIn.