Save the date: Nationaal Export Event 2024

Succesvol exporteren? Dat doe je met de juiste kennis in huis! Ontdek de nieuwste exporttrends tijdens het Nationaal Export Event 2024 (NEX) op 6 november in Utrecht. Ga een-op-een in gesprek met managers van ambassades, consulaten-generaal en NBSO’s over jouw exportplannen. Aanmelden kan vanaf 16 september.

Ben jij een ervaren exporteur en op zoek naar nieuwe exportkansen? Reserveer dan nu alvast een plek in jouw agenda voor het Nationaal Export Event 2024, op 6 november van 13:30 tot 19:00 uur in Utrecht.

Groei door kennis, exporteer met succes!

De energietransitie, nieuwe wet- en regelgeving, geopolitieke en technologische ontwikkelingen hebben impact op jouw werk en bedrijf. Met al deze veranderingen in de exportwereld, is het een must om up-to-date te blijven!

Wat zijn nu de prioriteiten voor jouw business in dit veranderende landschap? En hoe vind je nieuwe, interessante markten voor jouw product of dienst? Hoe je jouw bedrijf ook inricht, vernieuwing is een noodzaak om op lange termijn duurzaam en relevant te blijven. Deze en meer onderwerpen worden besproken tijdens NEX24!

Wat kun je verwachten op NEX24?

Heb jij al een aantal jaren ervaring als exporteur? Een bezoek aan het jaarlijkse Nationaal Export Event (NEX) is dan een must! Tijdens NEX praten we je bij over actuele ontwikkelingen en kansen voor Nederlandse exporteurs.

Tijdens het middagprogramma krijg je de kans jouw exportplannen een-op-een te bespreken met managers van ambassades, consulaten-generaal en NBSO’s. Doe mee aan interessante workshops en luister naar inspirerende presentaties, met tips van experts en ondernemers. Meer informatie over het programma en de sprekers wordt binnenkort bekendgemaakt.

Deelname aan NEX is gratis. De voertaal is Nederlands.

Wil jij op de hoogte blijven en een seintje ontvangen zodra je je kunt aanmelden? Volg ons op LinkedIn en Instagram en laat je e-mail achter via de ‘blijf op de hoogte’ knop op de homepage.

Voor wie is het Nationaal Export Event 2024?

Het Nationaal Export Event is interessant voor ervaren exporteurs, exportprofessionals en Business Development Managers die uit willen breiden naar nieuwe exportmarkten. NEX is niet gericht op starters, zzp’ers en consultants.

Heb je vragen over het Nationaal Export Event 2024? Neem dan contact met ons op via exportevent@rvo.nl.

Organisatie achter NEX

Het Nationaal Export Event wordt mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband tussen evofenedex, ING, het Oranje Handelsmissiefonds, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het ministerie van Buitenlandse Zaken.