Save the date: Nationaal Export Event 2023

Exporteer jij al future-proof? Ontdek wat nodig is om toekomstgericht te exporteren tijdens het Nationaal Export Event 2023 (NEX) op 1 november. Ga een-op-een in gesprek met managers ambassades, consulaten-generaal en NBSO’s over jouw exportplannen. Centraal staan de thema’s flexibiliteit, wendbaarheid en veerkracht. Aanmelden kan vanaf 12 september.

Ben je een exporteur en op zoek naar nieuwe exportkansen? Reserveer dan nu alvast een plek in jouw agenda voor het Nationaal Export Event 2023, op 1 november van 13:45 tot 18:30 uur in Nieuwegein.

Future-proof exporteren

Flexibiliteit, wendbaarheid en veerkracht zijn dé sleutelingrediënten voor de succesvolle exporteur van morgen. Er verandert veel rondom export. Hoe ga jij als exportprofessional om met onderwerpen als de energietransitie, schaarste, geopolitieke en technologische ontwikkelingen, zoals kunstmatige intelligentie? Wees voorbereid op de toekomst en kom naar NEX23! Laat je inspireren en informeren op 1 november.

Wat kun je verwachten op NEX23?

Het jaarlijkse Nationaal Export Event (NEX) is onmisbaar voor iedere ervaren exporteur. Tijdens NEX praten we je bij over actuele ontwikkelingen en kansen voor Nederlandse exporteurs.

Ga een-op-een in gesprek met managers van ambassades, consulaten-generaal en NBSO’s over jouw exportplannen. Doe mee aan interessante workshops en luister naar inspirerende presentaties, met tips van experts en ondernemers. Meer informatie over het programma en de sprekers wordt binnenkort bekendgemaakt.

Deelname aan NEX is gratis. De voertaal is Nederlands.

Wil jij op de hoogte blijven en een seintje ontvangen zodra je je kunt aanmelden? Volg ons op LinkedInTwitter en Instagram en laat je e-mail achter op onze website.

Voor wie is het Nationaal Export Event 2023?

Het Nationaal Export Event is interessant voor ervaren exporteurs, exportprofessionals en Business Development Managers die uit willen breiden naar nieuwe exportmarkten.

Heeft u vragen over het Nationaal Export Event 2023? Neem dan contact met ons op via exportevent@rvo.nl.

Organisatie achter NEX

Het Nationaal Export Event wordt mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband tussen evofenedex, ING, het Oranje Handelsmissiefonds, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het ministerie van Buitenlandse Zaken.