Save the date: Nationaal Export Event 2022

Nieuwe uitdagingen bieden nieuwe kansen! Ontdek de kansen voor jouw bedrijf tijdens het Nationaal Export Event (NEX) op 12 oktober 2022. Ga een-op-een in gesprek met medewerkers van onze wereldwijde ambassades, consulaten-generaal en NBSO’s. Centraal staan de thema’s weerbaarheid en flexibiliteit. Aanmelden kan vanaf 1 september 2022. 

Ben je al actief in het buitenland en op zoek naar nieuwe exportkansen? Reserveer dan nu alvast een plek in uw agenda voor NEX 2022, op 12 oktober van 12:00 tot 18:00 uur in Nieuwegein.

Nieuwe Uitdagingen – Nieuwe Kansen

Wendbaarheid en flexibiliteit: de twee belangrijkste competenties die jouw bedrijf door een wereldwijde crisis heen leiden. Hoe ga je als professional om met uitdagingen als prijsstijgingen, lange levertijden, personeelstekorten, Brexit of aanhoudende reisbeperkingen?

Hoe transformeer je deze uitdagingen in kansen voor jouw business? Kom naar NEX22 en laat je informeren en inspireren.

Wat kun je verwachten op NEX22?

Het jaarlijkse Nationaal Export Event (NEX) is onmisbaar voor iedere ervaren exporteur. Tijdens deze 12e editie van het Nationaal Export Event praten we je bij over actuele ontwikkelingen en kansen voor Nederlandse ondernemers in het buitenland.

Doe mee aan interessante workshops en volg inspirerende presentaties, met tips van diverse experts en ondernemers. Te gast zijn onder andere Monique Ansink, directeur van Jumbo Cargo Products en Marc van Rooij, president van Shimano Europe Group. Je krijgt ook de kans om een-op-een in gesprek te gaan over uw exportplannen met medewerkers van onze wereldwijde ambassades, consulaten-generaal en NBSO’s. Meer informatie over de sprekers wordt binnenkort bekendgemaakt.

Deelname aan NEX is gratis. De voertaal is Nederlands. Verdere informatie over het programma volgt binnenkort. Blijf op de hoogte en volg ons op LinkedIn, Twitter en Instagram.

Voor wie is het Nationaal Export Event?

Het Nationaal Export Event is interessant voor ervaren exporteurs, exportprofessionals en exportmanagers die uit willen breiden naar nieuwe exportmarkten.

Heeft u vragen over het Nationaal Export Event? Neem dan contact met ons op via exportevent@rvo.nl.

Organisatie achter NEX

RVO organiseert het Nationaal Export Event in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken en in samenwerking met evofenedex, ING en het Oranje Handelsmissiefonds.