Registratie voor het Nationaal Export Event 2023 is open!

Vanaf nu is het mogelijk je aan te melden voor het Nationaal Export Event 2023. Dit event vindt plaats op 1 november in Nieuwegein. Ben jij een ervaren exporteur en ben je op zoek naar nieuwe exportkansen? Laat je inspireren en informeren op NEX met een persoonlijk, op maat gemaakt programma. Meld je nu aan!

Waarom je bij NEX23 moet zijn

Tijdens het Nationaal Export Event geven experts jou tips. Ze praten je bij over de laatste ontwikkelingen en kansen op het gebied van export. Ook kun je in een 1-op-1-gesprek jouw exportplannen bespreken met een manager van een ambassade, consulaat-generaal, NBSO, of met een expert van RVO, evofenedex en ING.

Exportkennis uitbreiden

Wil jij je exportkennis uitbreiden? Tijdens de workshops leer je meer over exportgerelateerde onderwerpen. Aan het eind van de dag krijg je de kans je netwerk uit te breiden tijdens de borrel. In ons vorige blog- artikel ‘Waarom je bij NEX23 moet zijn? Wij geven je 4 redenen!’ gaan we dieper in op de voordelen van deelname aan NEX.

Registreer je voor workshops en 1-op-1 gesprekken

Direct nadat je je hebt aangemeld voor NEX23 kun je gebruikmaken van het NEX23 online platform. Op dit platform stel je je persoonlijke programma samen. Zo plan je (desgewenst) zelf in twee rondes je afspraken in met buitenlandsexperts naar keuze.

Ook schrijf je je via dit platform in voor de workshops die voor jou het meest interessant zijn. Wij raden je aan dit gelijk te doen, voordat workshops vol zitten of buitenlandexperts al bezet zijn.

Blijf op de hoogte van het Nationaal Export Event 2023!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het Nationaal Export Event? Houd de Nieuws-sectie van onze website  in de gaten en volg ons op Twitter, Instagram en LinkedIn.