NEX22: Neem deel aan de sessie over de Duitse Smart Industry!

Duitsland is voor Nederland de belangrijkste exportbestemming voor zowel goederen als diensten. Sterker nog, de handelsrelatie tussen Nederland en Duitsland is een van de grootste bilaterale handelsrelaties van Europa! Ben jij benieuwd of er in Duitsland ook voor jouw bedrijf kansen liggen? Zodra je je hebt aangemeld voor NEX22, kun je je registreren voor deelname aan diverse sessies. Zo is er ook een sessie over Duitsland.

Smart Industry

Tijdens de sessie over Duitsland, ligt de focus op zakelijke kansen in de Duitse Smart Industry. In een Smart Industry verbinden mensen, machines en producten op intelligente wijze met elkaar, met als doel de kosten te verlagen en bedrijfs- en productieprocessen te optimaliseren. Deze sector biedt veel samenwerkingskansen voor Duitse en Nederlandse bedrijven.

Smart en innovatief met de buren

Heb jij interesse in de Duitse Smart Industry sector? Tijdens de sessie ‘smart en innovatief met de buren’ delen twee experts, Jan Peter Meeuwse en Marijn van Haaren, hun ervaringen en kennis met jou.

Jan Peter Meeuwse is operationeel directeur (COO) van het bedrijf Cordis SUITE. Hij heeft al veel exportervaring en legt zijn focus nu op het wereldwijd opschalen van Cordis SUITE. Marijn van Haaren houdt zich op het Nederlandse Consulaat-Generaal in München vooral bezig met match-making op het gebied van industriële digitalisering. Ze heeft meegeholpen met de opzet van het eerste Duits-Nederlandse Fieldlab AI4DT.

Meld je aan voor de sessie!

Zodra je je hebt aangemeld voor NEX22, kun je je registreren voor diverse sessies. Dit doe je via het online netwerkplatform. Ben je benieuwd naar alle sessies tijdens NEX? Bekijk het programma.

Blijf op de hoogte van NEX!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het Nationaal Export Event? Houd de Nieuws-sectie van onze website in de gaten en volg ons op Twitter, Instagram en LinkedIn.