NEX22: Meer weten over digitalisering en energie in Spanje?

Digitalisering en energietransitie: twee belangrijke thema’s die hoog op de agenda staan in Spanje. Heeft jouw bedrijf dé oplossing of technologie? Neem op het Nationaal Export Event deel aan de sessie ‘Digitalisering en energietransitie zorgen voor kansen in Spanje’. Daar hoor je waar de zakelijke kansen voor jouw bedrijf in Spanje liggen!

EU-herstelfonds

Spanje heeft grote plannen met het EU-herstelfonds, Next Generation EU. Tijdens deze sessie krijg je informatie over de grote strategische projecten die Spanje gaat uitvoeren. Dit biedt gegarandeerd kansen aan Nederlandse ondernemers! Benieuwd? Meld je aan voor de sessie via het online platform van NEX22.

Wat kun je verwachten van de sessie?

Naast informatie over de zakelijke kansen rondom digitalisering en energietransitie in Spanje, hoor je in deze sessie hoe de Nederlandse overheid jou kan helpen met zakendoen in Spanje.

Bovendien deelt exporteur Marieke van Iperen, haar ervaring en haar meest waardevolle tips rondom zakendoen in Spanje. Ze is CEO en co-founder van Settly, een digitale oplossing voor talent relocation. Zij is met haar bedrijf inmiddels actief in 7 landen, waaronder Spanje.

Meld je aan voor de sessie!

Zodra je je hebt aangemeld voor NEX22, kun je je registreren voor 2 sessies, verdeeld over 2 sessierondes. Dit doe je via het online netwerkplatform. Ben je benieuwd naar alle sessies tijdens NEX? Bekijk het programma!

Blijf op de hoogte van NEX22

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het Nationaal Export Event? Houd de Nieuws-sectie van onze website in de gaten en volg ons op Twitter, Instagram en LinkedIn.