Hoe was het Nationaal Export Event 2022? Blik mee terug!

Tijdens het Nationaal Export Event in 2022 kwamen meer dan 350 deelnemers samen die geïnteresseerd waren in kansen op buitenlandse markten. Het jaarlijkse NEX zal in 2023 opnieuw plaatsvinden in de Woonindustrie in Nieuwegein; een moderne en karakteristieke locatie. Twijfel jij nog om op 1 november deel te nemen aan het Nationaal Export Event? Lees dan verder en blik mee terug op NEX22!

Impressie van het Nationaal Export Event 2022

Prominente sprekers en handelsexperts praatten de ondernemers bij tijdens verschillende sessies. De thema’s wendbaarheid en flexibiliteit stonden centraal. Welke nieuwe kansen brachten de nieuwe uitdagingen anno 2022 met zich mee? Exporteurs en business developers deelden hun ervaringen en gaven tips. Deelnemers konden volop netwerken en kregen de kans om 1-op-1 in gesprek te gaan over hun exportplannen met managers van ambassades, NBSO’s en consulaten-generaal.

De sessies en 1-op-1 gesprekken tijdens NEX22

Tijdens het Export Spel, onder leiding van Martijn Baijens, Specialist International Business Desk bij ING, werd gekeken naar de uitdagingen van exporteren. Martijn: “Er komt meer bij kijken dan je denkt”.

Tijdens de 1-op-1 gesprekken spraken we met een deelnemer die een gesprek had gehad met een manager van de Poolse ambassade. “Ik heb zeker wat aan het gesprek gehad. Vaak loop ik tegen communicatieproblemen en cultuurbarrières aan in Polen. Ik word nu in contact gebracht met potentiële agenten en klanten, daar ben ik erg blij mee.”

Ook deelnemen op 1 november 2023?

Wil jij dit jaar ook een 1-op-1 gesprek met iemand van een buitenlandse ambassade? Bijvoorbeeld omdat je wilt weten of er voor jou zakelijke kansen zijn op een buitenlandse markt? Zet dan 1 november 2023 in je agenda. Je kunt dan meedoen met inspirerende sessies en regiotafels, en je kunt natuurlijk volop netwerken. Bovendien krijg je gratis advies van de organisatoren RVO, evofenedex, ING, het Oranje Handelsmissiefonds en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Zij staan voor je klaar om je verder op weg te helpen. Genoeg reden dus om dit jaar ook deel te nemen!

Op de hoogte blijven van NEX23

Wil jij op de hoogte blijven van het nieuws rondom het Nationaal Export Event 2023? Blijf op de hoogte door je e-mail achter te laten op de homepage van onze site. Volg ons ook op Twitter, Instagram en LinkedIn.

Wat kun je verwachten op NEX23? Bekijk onderstaande video!