De dagvoorzitter van NEX23 is bekend!

Het Nationaal Export Event 2023 nadert: nog maar 5 weken voor het zover is. Op 1 november vindt NEX23 plaats in Nieuwegein. Wie is dit jaar de host van hét export event van Nederland? De dagvoorzitter is inmiddels bekend. Benieuwd? Lees verder!

En de dagvoorzitter van NEX23 is…

Tromgeroffel… De dagvoorzitter van het Nationaal Export Event 2023 is Sofie van den Enk! Op 1 november presenteert zij het middagprogramma van NEX23. Met haar journalistieke achtergrond weet zij als geen ander de juiste vragen te stellen tijdens deze inspirerende dag.

Van den Enk is een Nederlandse presentatrice voor zowel radio als televisie. Je kunt haar kennen van TV programma’s De Wereld Draait Door (DWDD), De Rekenkamer en Keuringsdienst van Waarde. Ze heeft ook een eigen radioprogramma op zondagavond op 3FM: PS Radio met Paul Rabbering.

Naast haar werk als presentatrice, is ze journaliste en heeft ze het boek ‘De Melkfabriek’ uitgebracht. Dit deed ze samen met auteur Eva Munnik. Verder schrijft ze ook geregeld columns voor het maandblad OPZIJ en het jonge ouderblad Ouders van Nu.

Meld je aan voor NEX23

Heb jij je nog niet aangemeld voor het Nationaal Export Event 2023? Doe dat dan nu via het registratieformulier. Je krijgt dan direct toegang tot het online platform waarop je jouw persoonlijke programma samenstelt. Lees in onze blog ‘Stel zelf je op maat gemaakte programma samen voor NEX23’ hoe dit in zijn werk gaat! Let op: vol is vol!