NEX22: Benieuwd naar de ervaringen van Picnic in Frankrijk?

Al eens nagedacht over zakendoen in Frankrijk? De Hauts-de-France regio is een opkomende exportmarkt. Relatief onbekend nog, maar met veel ontwikkelingskansen. Met name voor de sectoren Agro, Automotive en Life Science & Health liggen er veel mogelijkheden in deze regio. Benieuwd? Neem op het Nationaal Export Event deel aan de sessie ‘De Franse Hauts-de-France regio: kansrijk en dichtbij’. Het Nederlandse bedrijf Picnic deelt er zijn waardevolle tips & tricks!

Waarom Hauts-de-France?

Hauts-de-France is de op een na dichtstbevolkte regio van Frankrijk. Meer dan 10% van alle buitenlandse investeringen in Frankrijk vinden hier plaats. Genoeg reden dus om eens naar de zakelijke kansen voor jouw bedrijf te kijken! Tijdens de sessie op het Nationaal Export Event hoor je welke kansen er liggen in deze regio binnen de sectoren Agro, Automotive en Life Science & Health.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de sessie vertellen experts je over interessante partijen, investeringsprojecten en economische (kennis)clusters. Ook deelt het Nederlandse bedrijf Picnic hun ervaring met zakendoen in deze regio van Frankrijk. Het bedrijf deelt handige tips en tricks en geeft je advies!

Meld je aan voor de sessie!

Zodra je je hebt aangemeld voor NEX22, kun je je registreren voor twee sessies naar keuze, verdeeld over twee rondes. Dit doe je via het online netwerkplatform. Ben je benieuwd naar alle sessies tijdens NEX? Bekijk het programma.

Blijf op de hoogte van NEX

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het Nationaal Export Event? Houd de Nieuws-sectie van onze website in de gaten en volg ons op Twitter, Instagram en LinkedIn.