3 tips die jou voorbereiden op NEX22

Het Nationaal Export Event vindt dit jaar op 12 oktober plaats in Nieuwegein. Wat is voor jou de reden om naar NEX22 te komen? Wanneer ben jij tevreden aan het eind van deze dag? Om jezelf goed voor te bereiden op NEX, geven we je graag 3 tips mee!

Tip 1: Schrijf je op tijd in voor de NEX22 sessies via het platform!

Vanaf 1 september kun je je aanmelden voor het Nationaal Export Event. Dit doe je via onze website. Direct na je aanmelding, krijg je toegang tot het online platform. Op dit platform schrijf je je onder andere in voor interessante sessies. Wij raden je aan dit op tijd te doen, voordat er geen plek meer is! Bekijk het programma voor informatie over de diverse sessies.

Tip 2: Plan je afspraken van tevoren in

Tijdens NEX22 krijg je de kans om in gesprek te gaan met managers van onze ambassades, consulaten-generaal en National Business Support Offices (NBSO’s) in de belangrijkste exportmarkten. Plan je afspraken van tevoren in; tijdens NEX22 is dit niet meer mogelijk.

Tip 3: Bedenk van tevoren wat je uit NEX22 wilt halen

Waar wil je meer informatie over en waar wil jij antwoord op krijgen tijdens het Nationaal Export Event? Bedenk alvast wat vragen, zodat je goed voorbereid in gesprek kunt gaan met medeondernemers, managers van onze ambassades, consulaten-generaal en National Business Support Offices (NBSO’s) en andere experts.

Aanmelden kan vanaf 1 september

Vanaf 1 september kun je je aanmelden voor het Nationaal Export Event. Het registreren voor sessies en plannen van afspraken kan ook vanaf dat moment via het online platform! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom NEX22 via onze social mediakanalen: Twitter, Instagram en LinkedIn.