Ontvang bericht wanneer inschrijving NEX22 opent!
5

Ontvang bericht wanneer inschrijving NEX22 opent! 5

Sprekers

Dagvoorzitter

Rick Boeijen

Rick Boeijen

Exportmanager en international business director

Rick Boeijen is een energieke, ondernemende geest die durf en internationaal denken in de juiste dosis combineert. Hij heeft als exportmanager en international business director wereldwijd buitenlandse markten ontwikkeld voor een middelgroot mkb-bedrijf.

Overige sprekers

Marc van Rooij - President Shimano

Marc van Rooij

President bij Shimano

Marc van Rooij is president van de Shimano Europe Group. Shimano is een Japanse producent en leverancier van fietsonderdelen, fietsaccessoires, hengelsportartikelen en services. Shimano’s missie is om een excellente leverancier te zijn voor al haar klanten in de Europese fiets- en hengelsportmarkt.

Monique Ansink

Monique Ansink

Directeur van Jumbo Cargo Products

Monique Ansink is directeur van Jumbo Cargo Products. Vanuit de vestigingen in Hoorn en Ho Chi Minhstad exporteert de fabrikant van ladingszekeringsproducten naar retailers en groothandels in maar liefst 26 landen. Het bedrijf loopt voorop op het gebied van Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Bert Colijn

Bert Colijn

Senior Econoom bij ING

Bert Colijn is Senior Econoom bij ING. In zijn werk focust Bert Colijn zich vooral op de Eurozone en wereldwijde economie. Bert is expert op het gebied van de ECB en structurele economische ontwikkelingen. Tevens is hij teamlead van de internationale macro-economen in Amsterdam.

Ontvang bericht wanneer inschrijving voor NEX22 opent!

Reserveer 12 oktober alvast in je agenda! Wil je een seintje ontvangen wanneer de inschrijving voor NEX22 opent? Laat dan hier je contactgegevens achter.