NEX22: Plan een 1-op-1 gesprek in voor advies

Het Nationaal Export Event biedt naast alle sessies, presentaties en interessante discussies ondernemers ook de mogelijkheid om te sparren met manager van onze wereldwijde ambassades, consulaten-generaal en NBSO’s.

Vorig jaar vonden de gesprekken noodgedwongen digitaal plaats; dit jaar mogen we eindelijk weer fysiek in gesprek met elkaar! Heb jij een bepaalde afzetmarkt op het oog, maar heb je nog twijfels of vragen met betrekking tot jouw business? Bespreek het tijdens een 1-op-1 gesprek op NEX!

Wat bespreek je tijdens het 1-op-1 gesprek?

Heb je al een exportplan klaar liggen, maar heb je nog concrete vragen over de haalbaarheid of ondersteuning die het buitenlandnetwerk daarbij kan bieden? Of denk je te weten wat jouw volgende exportmarkt wordt, maar wil je sparren over de kansen die dit land biedt?

Bespreek het tijdens het Nationaal Export Event met een van de managers van een ambassade, consulaat-generaal of Netherlands Business Support Office (NBSO). Bereid je goed voor op het gesprek door van tevoren te bedenken wat je wilt weten. Zo kun je direct na het event verder aan de slag.

Welke landen zijn aanwezig?

Tijdens NEX22 heb je de mogelijkheid om afspraken in te plannen met managers van het Nederlandse buitenlandnetwerk uit 44 landen en diverse continenten en regio’s. Welke dat zijn, vind je hieronder.

Hoe maak je een afspraak?

Via het online netwerkplatform maak je gemakkelijk je afspraken. Direct na je registratie voor NEX, ontvang je informatie over dit platform. Nadat je hierop bent ingelogd, kun je eenvoudig 1-op-1 afspraken en sessies inplannen. Deze gesprekken duren maximaal 20 minuten.

Blijf op de hoogte van NEX!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het Nationaal Export Event? Houd de Nieuws-sectie van onze website in de gaten en volg ons op Twitter, Instagram en LinkedIn.