De registratie voor het Nationaal Export Event 2022 is geopend!

Op 12 oktober is het weer zo ver! De 12de editie van hét Nationaal Export Event vindt plaats in Nieuwegein. Doe jij zaken in het buitenland, wil je je wendbaarheid vergroten en ben je op zoek naar nieuwe exportmarkten? Laat je informeren en inspireren op NEX. Meld je nu aan!

Wat kun je verwachten?

Volg interessante sessies over internationaal ondernemen, wendbaarheid en flexibiliteit. En ga 1-op-1 in gesprek met medewerkers van onze wereldwijde ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) over jouw exportplannen. Heb je specifieke vragen over een land? Stel ze op NEX22.

Maak afspraken van tevoren

Direct na je registratie kun je gebruikmaken van het NEX22 online platform. Op dit platform plan je zelf je afspraken in met bijvoorbeeld een manager van een ambassade, consulaten-generaal of NBSO naar keuze. Ook schrijf je je via dit platform in voor sessies. Wij raden je aan dit gelijk te doen, voordat de sessies vol zitten.

Blijf op de hoogte van NEX!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het Nationaal Export Event? Houd de Nieuws-sectie van onze website in de gaten en volg ons op Twitter, Instagram en LinkedIn.