Afspraken maken

Afspraken maken tijdens NEX22

Op 12 oktober ontmoeten we elkaar tijdens Nationaal Export Event 2022. Zodra je je registreert, krijg je direct toegang tot het online netwerkplatform van NEX. Hier plan je gemakkelijk afspraken in met managers van onze ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) in de belangrijkste exportmarkten.

Ook schrijf je je op het online platform in voor jouw favoriete sessies.

Afspraken maken

De eerste stap

De eerste stap is je registreren voor jouw bezoek aan NEX. In de bevestigingsmail ontvang je de link naar het online netwerkplatform met jouw persoonlijke inloggegevens. Ook vindt je de link hieronder.

Toegang tot het online netwerkplatform

Je hebt na registratie toegang tot het online platform. Hier kun je afspraken inplannen en een persoonlijke agenda samenstellen.

Afspraken inplannen
Afspraken inplannen
  1. Selecteer jouw exportland in de lijst en ontdek welke experts van dat land aanwezig zijn.
  2. Selecteer de tijd uit die jou het best uitkomt.
  3. Voeg een persoonlijk bericht toe met alvast je vraag. Hiermee wordt de kans groter dat jouw verzoek door de expert wordt geaccepteerd.
  4. Zijn er geen beschikbare tijdsloten meer over? Dan is de expert helaas volgeboekt. Wel kun je interesse in de expert tonen en alsnog een bericht sturen. Wellicht kan een collega je verder helpen.
  5. Check in de aanloop naar NEX regelmatig het online platform op nieuwe landenexperts die hun profiel hebben toegevoegd. Dan kun je daar ook een afspraak mee inplannen.

Persoonlijke agenda samenstellen

  1. Klik op het programma links in het menu.
  2. Bekijk welke sessies jou interessant lijken en selecteer ’toevoegen aan mijn agenda’ om je in te schrijven voor de sessie.
  3. Wil je de sessie ook in je persoonlijke agenda noteren? Selecteer dan de optie ‘verstuur naar kalender’. Daarmee wordt de afspraak ook in je Outlook, Apple of Google agenda overgenomen.
Evenementenagenda

Tips voor het platform

  1. Zorg dat je profiel zo compleet mogelijk is. Hoe meer informatie je deelt, hoe groter de kans dat een expert jouw verzoek voor een afspraak accepteert. Vergeet ook niet om een foto te uploaden. Je doet dit rechtsboven in het platform onder ‘mijn profiel’.
  2. Onder ‘mijn agenda’ vind je jouw persoonlijke agenda tijdens NEX22. Hier vind je alle sessies en geaccepteerde afspraken terug.

Mocht je een andere vraag hebben, gebruik dan de supportknop in het online platform om ons een bericht te sturen.

Aanwezige experts

Managers van de volgende ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) in de belangrijkste exportmarkten zijn aanwezig* op NEX. Via het online netwerkplatform maak je met hen een afspraak:

Afrika
Ghana
Ivoorkust
Kenia
Nigeria
Senegal
Zuid-Afrika

 

Azië
Bangladesh
China
India
Indonesië
Japan
Maleisië
Singapore
Thailand
Vietnam
Zuid-Korea

Amerika’s
Brazilië
Canada
Chili
Colombia
Mexico
VS
Argentinië

Europa
Duitsland
België
Frankrijk
VK
Italië
Ierland
Polen
Portugal
Spanje
Turkije
Zwitserland
Denemarken

 

 

MENA-regio
Egypte
Marokko
VAE
Oman
Qatar

Oceanië
Australië

*onder voorbehoud